Täävlingssugen..

Nu blev jag helt plötsligt sjukt tävlingssugen.. Och inte klubbtävling då!
Jag vill anmäla mig (och Jovi) till vår första lokala dressyrtävling.. Eller tja, jag har tävlat några lokala tävlingar med tidigare hästar, men Jovi har än så länge bara varit med på en och det var på HEMMAPLAN.. lite skillnad... ;)

Den 2a April är ett lockande datum.. Och då är det tävling i Eriksmåla.. Dessutom är det två st Lätt C program.. Hade väl varit fint o börja med?! :D

Är sååå rädd att han ska flippa ur totalt..... Typ vägra gå in på banan.. och att vi gör bort oss totalt.. =/.. Men man måste ju börja någonstans?
Vad tycker ni?! :P

Hehe, vad är egentligen det värsta som kan hända? Har ni gjort bort er ordentligt nån gång på tävling? :P


Tävling i September förra året på hemmaplan..(ignorera min sits lite tack ;P)

Ridpasset blev inte riktigt om tänkt..


Tänkte berätta lite om gårdagen!

Red Jovi och tänkte trimma lite skolor... men så blev inte fallet.. Han var inte på nått trimhumör ;) Han var SÅÅ jädra fjantig och vägrade gå förbi dörren i ridhuset.. Slängde sig och blev helknäpp.. Det slutade med att jag blev riktigt arg på honom.. Så jag red BARA på den nedre volten vid dörren..  Först skrittade jag typ 10 varv och bara tänkte framåt... Sen gjorde vi lite halter vid dörren och ryggningar samt bakdelsvändningar och red förbi den åt andra hållet.. Sen var det dags för trav.. Vi travade på.. Jag tänkte bara framåt fortfarande och brydde mig inte ett dyft om formen.. Han skyggade, jag vara bara lugn och försökte att inte bli för arg ;) haha.. Nejmen vi travade på runt runt och fram och tillbaka förbi dörren säkert 15 varv.. Tills han inte brydde sig.. det FUNKADE!

Sen fortsatte vi i galopp.. Jag lät han gå i ganska låg och lång form och brydde mig inte om HUR han gick.. Det viktiga var ATT han gick.. haha.. Vi galopperade säkert 10 varv i varje varv och TILLSLUT bara gled han förbi dörren utan att bry sig,. Han frustade som en tok.. haha stackarn blev riktigt trött.. Och jag fortsatte mana på honom lite till.. Tror att han behövde detta lite.. Det blev lite mental brakthrough tror jag.. Men JAG VANN! Det var faktiskt ett bra och dåligt ridpass på samma gång..


För er som undrar så kan jag säga att jag försökt ALLA olika sätt för att få detta att fungera.. Ignorera honom.. ställa inåt.-. Ah, men ingenting har fungerat.. Så nu känner jag att jag måste bli lite tuffare för att såhär kan han ju inte hålla på.. Det kommer ju förstöra för oss på tävlingsbanorna i framtiden.. Så det får bli lite tuffare tag i fortsättningen.. Känner att vi är på rätt spår iaf.. ;P

Vad tycker ni?! Ska man vara lite tuffare över en sån här sak eller mer "tycka synd om" och dalta med hästarna? ..Jag har ju insett att han faktiskt inte ÄR rädd.. Det har flera tränare också sagt.. Utan, mer vill hitta saker att låtsas vara rädd för.. Sätt att komma undan..
Nåja.. Åsikter?! Vill gärna ha åsikter! :D



På översta fotot ser vi den HEMSKA dörren i bakgrunden... ;)

Söööndag

Idag har varit en riktig söndag.. om man kan säga så..

Vi sov till typ 10.. Eller ja.. Fredrik sov till typ 10.. Jag gick upp vid 9 tiden.. men det var sovmorgon det med!Sen åt vi god helgfrukost och planerade lite vad vi skulle hitta på..

Blev en tur till loppiset i moheda faktiskt.. de hade extraöppet en helg nu såhär års och behöver jag säga att det var SJUKT mycket folk :D .. galet! Men det var trevligt! Hittade lite smågrejjer!

Sen åkte vi in till stan igen och käkade lite mat på royal thai!
Efter det åkte vi hem och tittade på film och nu diskar Fredrik och jag sitter och kollar på sändningar ifrån GHS! Får trösta mig med det.. blev ju ingen resa dit i år.. ;( jaja!... Pengarna flödar inte om man säger så ;) Student=fattig!


Uppdaterar mer ikväll.. Ska kolla vidare nu och sen plugga lite!


deppdepp...

Dåli uppdatering idag.. Har varit lite allmänt nere..
Tur att man har en underbar sambo som har fixat middag, levande ljus, vin och massa mys när man kommer hem från stallet <3

Hoppas på ett bättre humör imorgon. Ska uppdatera då!

Ha en fin kväll!



Enda bilden jag hade på mig och F på denna datorn..Ignorera mig och titta på han till höger istället <3

maaaaaaaaaaat

Idag blev det riktig fredagsmat ;)

Kycklingfile alá örtagård, sparris, klyftpotatis och hemmagjord tzatziki! :D
Dessutom nyinköpta tallrikar! haha

Hoppas ni inte blir för uttråkade av mina matbilder ;)




Fredrik gick hem till en vän nu ikväll efter middan.. så jag är lite lonley.. men det gör inget.. Jag ska slaaaappaaaaa.. med min lindt creme brule!! Så JÄÄÄDRA god! Try it!

Utevistelse?

Många har ganska olika syn på det här med utevistelse för hästar..
Jag vill absolut att Bon Jovi ska vara ute så länge som möjligt på dagarna, samtidigt som jag inte tror att han är den hästen som skulle passa att gå på lösdrift året runt..

Som det är nu i stallet han står så går han ut vid 8 på morgonen.. Vid 12 tiden får dem luchhösilage i hagen och är sen ute tills vi tar in honom. Nu på vintern brukar det bli vid 4 tiden.. på våren och sommaren blir det mer vid typ 18 tiden..Våra hästar har TYVÄRR inte möjlighet att gå ute natt på sommaren vilket jag annars hade velat!

På vintern går dem i en hyffsat stor grushage med lite varierande "terräng".. haha, eller alltså det är lite träd och lite buskar, lite stenar och lite sly.. typ:P

På sommaren går dem på gräs såklart och i större hagar!


Vad tycker ni? Hur länge går era hästar ute? :)


Bon Jovi i vinterhagen!

zucchinipasta!

Idag lagade jag "zucchinipasta" med baconsås.. För er som inte vet äter vi tyyyyp efter LCHF i veckorna här hemma :) Alltså, zucchini istället för pasta :)


Ser kanske inte så aptitligt ut, men det VAR gott ;)

Andra träningsformer?

Jag skrev ju tidigare att jag skulle berätta lite om andra träningsformer.. Utöver dressyr och hoppning ;)

Tömkörning:
Jag tömkör Bon Jovi mycket! Jag tycker att det är roligt och Jovi med! Han är jätteduktig och har lärt sig jättemycket! Problemet med honom är att det är svårt att "rama in" honom på töm.. Jag är ingen jättevan "tömkörare", men det är svårt när han exempelvis skyggar för något. Då är det svårt att få honom att gå framåt på ett rakt spår utan att han drar lite åt andra hållet.. Hm.. nån som har nått bra tips? Exempelvis om vi går på fyrkantspåret och ska trava förbi dörren.. då viker han inåt ridhuset ifrån dörren...

Uteritt:
Nu i vinter har det ju tyvärr inte blivit jättemycket uteritt.. har väl blivit nån varrannan vecka eller så.. Men så fort underlaget tillåter så är vi på att igen! Mitt mål brukar vara att rida ut i skogen minst en gång i veckan! Det är bra träning för Jovi då han som sagt är ganska "rädd" av sig. Ser spöken lite här och där ;P Han gör dock inget dumt ute, utan kan mer bara "frysa fast" och inte vilja gå förbi exempelvis... en sten?.. Nån som har nått bra tips på den situationen med kanske? :) Annars så älskar vi uteritter båda 2.. Han är inte het ute som man kan tro utan det går att skritta, trava och galoppera utan problem!

"NH":
Eller vad vi ska kalla det.. Vi brukar jobba med en del ledarskapsövningar och markhantering... kunna flytta för väldigt lätta tryck, alternativt att man bara pekar.. Han lär sig fort. Jag vill att han ska respektera min bubbla och inte bara gå på.. han är lite valpig och klumpig så sätt fortfarande.. men det blir bättre :) Vi har även jobbat med lite löslongering och trickträning för lite variation. Lite allmänt bus också såklart ;) + "miljöträning"


Longering:
Sker väldigt sällen..Är inte så förtjust i den träningsformen egentligen.. Egentligen sker det väl mest i brist på tid för annat.. Han får göra av med lite energi helt enkelt ;)



Det var lite vad vi brukar variera våran träning med!



En normal vecka ser ut ungefär såhär!

Måndag: Dressyr/Tömkörning
Tisdag: Hoppträning
Onsdag: Vila
Torsdag: Dressyr
Fredag: Dressyr
Lördag: Uteritt
Söndag: Tömkörning/Dressyr

Han har alltså alltid en vilodag varje vecka!


Bon Jovi!

Tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg om Bon Jovi och hur vi tränar och i vilken omfattning! Så ni som inte vet får lite koll!

Bon Jovi är då främst en dressyrhäst, även om han VERKLIGEN älskar att hoppa! Han är duktig på att hoppa, men jag är ingen hoppryttare så därför kommer vi aldrig att komma upp i några större nivåer när det kommer till hoppningen..


Iaf..
Dressyr:
När vi köpte Bon Jovi så var han inte så jättemycket utbildad. Man kan väl säga att han var grundutbildad. Han kunde start, stopp, skritt, trav, galopp och flytta undan skänkeln! Basics lixom!
När vi först fick hem honom var han SJUKT nervig.. Så mycket av den första tiden gick åt att få ner honom på jorden och hålla honom på marken istället för i luften ;)

Än idag kan han vara på tårna.. Han är fortfanrande allmänt rädd för vissa saker.. Som t.ex. dörren in till ridhuset. Den är jättefarlig om man frågar Jovi.. Samtidigt som han ibland inte ens tittar på den när han går förbi. Det gäller i ridningen mycket att alltid se till att Jovi har nått att tänka på och fokusera på! Annars hittar han på egna saker att fokusera på vill jag lova! ALLTID ställa, flytta, böja etc. För att han ska tänka på nått annat än att leta efter spöken! Jag har fått många bra tips från olika tränare och det går verkligen åt rätt håll! Han är både lugnare och tryggare, även om han ibland ramlar dit igen ;)

Idag kan Bon Jovi de vanliga skolorna! Han kan öppna, sluta, förvänd sluta, skänkelvikning. Bakdelsvändning, framdelsvändning, halt, rygga. (I början när vi skulle rygga stegrade han bara..hm.)

Han kan enkla galoppombyten, galoppombyten och förvänd galopp. Även om inte allt sitter helt hundra så försöker han alltid! Hans vilja kan dock vara ett problem också ;) Hn vill FÖÖR mycket ibland. Vill verkligen vara till lags och försöker att ligga före mig i allt.. Inte helt bra alla gånger ;) Han blir ivrig och kan bli både stark och het. Tidigare ställde han sig på bakbenen i dessa situationer.. Nu kan han ta en tillrättavisning och sen går vi vidare.




Vår första lokala dressyrtävling! Vi var nog lika nervösa båda 2. Slutade på 54% vilket jag faktiskt är nöjd med! Han skyggade för det mesta och var lite för het! Men vi har kommit en bit sen dess också!! Får se hur det går i vår nästa tävling nu i vår! :)



Hoppning:
Bon Jovi var typ bara "inhoppad" när vi köpte honom.
Jag har alltid tyckt att det är kul att hoppa, så länge det är på min nivå! Bon Jovi var i början (och kan fortfarande vara ibland) lite nonchalant emot hinder, farmförallt små hinder.. Han vägrar aldrig, utan river i såfall snarare..

Under dessa 2 år har vi iaf utvecklats otroligt mycket.. I början rusade han lika mycket före hindret som efter.. Idag kan han gå i kort galopp emot ett hinder och landa i en nääästan lika samlad galopp. Han är iaf. lugn efter och man kan verkligen jobba vidare i galoppen.. Det gick inte innan vill jag lova..
Ett tag tänkte jag prova ett skarpare bett, men gjorde inte det vilket jag är glad för idag! Vi har istället kämpat med markarbete, markarbete och markarbete!! Bon Jovi är otroligt känslig i munnen och jag vill inte förstöra det!
Idag kan vi hoppa en bana på 80 cm och enstaka hinder på 1m. vilket jag är otroligt stolt över! Både över mig själv och över jovi!



Hoppning april -10 Hindret ligger på ca 70cm


Dåligt foto (ignorera mitt fejs! haha) Taget sommaren -10
Ca. 90 cm



Senare ikväll skriver jag om "Annan träning" samt lägger upp ett exempel på en träningsvecka!

vem är du ? : )

Har på senaste tid fått lite nya besökare. Det är lite kul ju?! Det måste ju innebära att min blogg är iaf liiiiiiiiiiiite kul... Mest så handlar min blogg ju om hästar och ridning! Men ibland lite annat allmänt skit ;)


Så dääärför.. även om jag vet att typ ingen svarar så..
Vilka läser egentligen min blogg :) ?


Ni vet ju vem jag är :) (Sommaren vore f.ö. mer än välkommen!!)

Maaaat

God kväll! Här är det iaf en sannerligen GOD kväll! Vi har nyss avnjutit typ världens godaste hemmalagade chili con carne! Glömde såklart att fota, för det hade ju varit lite kul ;P

Men eftersom jag är snäll så bjuder jag på ett litet "recept"

typ 700g köttfärs
1 st burk Krossade tomater
1 st burk Vita bönor i tomatsås
1 st röd paprika
1 st stor gul lök
4 vitlöksklyftor
Tomatpure
Ketchup
Soya
Buljongtärningar 2 st (kött)
Chilipulver
Paprikapulver
Pirri pirri kräm. (ytterst lite = ytterst starkt)
Salt
Svartpeppar


Tror att detta var allt! Så blanda och njuuut! Sjukt gott.. Vi åt lite nachochips till och creme fraich (feeet sådan)





moornin

Godmorgon!

Idag är det fiint väder igen, men jädrar vad kallt det är.. var ute en liten kortis promenad nyss, men huuua.. 10 minusgrader såg jag sen att det var ute när jag kom hem..

Igår blev det som sagt lite hoppning.. Det kändes dock inte helt hundra.. Eller Jovi kändes faktiskt helt hundra, men inte jag själv. Kände mig osäker.. Och då valde jag att hoppa lite lägre hinder istället för att smitta av min osäkerhet på Jovi.. Så det blev lite småskutt! Kändes bra när vi slutade iaf!
Bestämde även att jag ska boka in en privatlektion och hoppa lite med Elin! Hon ska få testa jovi lite också är tanken! Tror det kan bli bra! :)

Bjuder på 2 skabbiga bilder tagna nyss ;)




Plugg..

Jaa.. Det pågår en del plugg i mitt liv.. Men bara sådär lagom mycket ;) Vi skriver ju som sagt C-uppsats nu och idag ska vi genomföra vår första intervju av de som ska ligga till grund för vårt resultat!
Ska bli spännande! Jag har aldrig intervjuat någon innan, men det går nog bra ;) hehe


Idag är det förövrigt lite soligt igen! Skööönt! Igår var en allmänt grå och tråkig dag (tror jag?)



Senare ikväll är det dags för hoppträning.. Den första sen jag ramlade av! Nu hoppas vi på det bästa, och undviker nog vattenmattan ;)


Love my horse ;)

Hehe, ja..Dressyrade lite igår igen! Herregud vilken häst! Stundtals var han sååååå fin!
Vi red mycket galopp. Gjorde galoppombyte på diagonalen och red skänkelvikning i galopp och massa öppnor och slutor i trav, han var superduktig! Över förväntan! :D

Så idag ska vi hitta på nått annat! Tömköra ? Rida ut? El. longera lite.. Får se vad vi hittar på!
Imorgon är det nämligen hoppträning.. Är liiite nervös faktiskt, men det går nog bra! :)


SÖÖTJOVI! Bild från december typ :)

Häääärligt väder!

Shit vilket härligt väder vi har haft denna helgen!! Det är dock fortfarande suuuuperkallt!! Många minusgrader har vi här nere i söder.. till och med...

Ifredags red jag som sagt första riktiga träningen sen jag ramlade av! Det gick SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄR bra! Han var superfin och jättemjuk! Fick dessutom beröm för min sits! Kanske gjorde besöket hos naprapaten susen? Hur som haver har jag inte direkt ont längre vilket är superbra!

Red lite igår igen.. Red i hoppsadeln då och hoppade några små sockerbitar ett par språng.. Han var såå jädra mjuk och fin.. Runt jul så var han inne i en period där han kändes jättestum i munnen.. men nu är han tillbaka till sitt vanliga jag, dvs. Perfekt stöd och ingenting i handen för mig. Han bär alltså upp sig själv på ett perfekt sätt! Kanonbra! Övade även lite galoppombyten och det gick bra!

Ska faktiskt ta o rida idag med! Det är så fint väder att man bara vill vara ute i stallet hela tiden! Ibland är det drygt att dela sin häst med sin mamma, men ibland är det såklart bra, när man har mindre tid! Oftast så får jag ju iaf rida när jag vill, mamma anpassar sig rätt bra! ;) Det är dessutom såklart bra att hon kunnat hålla igågn honom själv dessa 2 veckor som jag varit off :)





Min fina häst och min fina mamma! <3 ;)

maaaaaaaaaat

I brist på annat att skriva om så slänger jag upp en bild på kvällensmiddag!

Hemmagjord broccolisoppa med knaperstekt bacon och ostflarn! Sug på den ni! Avancerad kok-konst! :D





FÖRESTEN! Imorgon ska jag rida!! På riktigt för första gången på nästan 2 veckor! Håll nu tummarna att min rygg/bäcken är på min sida! ;)

behandling..

Igår var jag och kollade upp mina smärtor.. hm..
Det började med att han kollade på mitt bäcken.. Tryckte lite och drog lite.. Gjorde svinont!!! Då konstaterade han att han hittade felet.. Jag har tydligen ett bakåtroterande bäcken... Fick lägga mig ner och han gjorde diverse böjningar och knäckningar.. Inte alls obehagligt faktiskt! Sen efteråt så upprepade vi samma procedur som först.. Han tryckte och böjde.. Och det gjorde inte alls ont! Var dessutom mycket mer böjlig än för 15 minuter sen! Helt crazy!
Kände mig lite som en ny människa efteråt..

Nu känns det dock lite skumt.. Men han sa att det kan göra lite ont.. Eftersom man är van att vara sne.. och nu helt plötsligt är rak.. Så kroppen måste anpassa sig lite! Hur som helst så känns det bra!!! :)


Inser dock att jag inte kan träna på torsdag.. Som jag hade velat.. Drygt.. Eg. borde jag inte rida på fredag heller.. Men jag överväger ändå att göra det.. Vi får se ^^




Haha.. Söt Jovi räcker ut tungan ;)

bäcken...

Jag kan inte hålla mig borta från ridningen..

Red lite igår igen.. Trots den jobbiga upplevelsen i lördags.. Men skam den som ger sig ;P
Först var Jovi lite dryg.. Det hade nämligen varit hundtävlingar i ridhuset och det var kissfläckar överralt på sargen.. haha.. Dom var skitfarliga!!!!! :D Så han slängde sig sådär jobbigt en gång och då högg det till ordentligt i mig vill jag lova.. Det är sådana där hastiga rörelser som är värst för min del...

Iaf.. Red ett litet tag.. Skrittade mest, travade yttepyttelite.. Men jobbade hårt i skritten vill jag lova! Flyttade, böjde, ställde, gjorde massa halter, ryggade, bakdelsvändningar, framdelsvändningar, öppna osv.. Han fick kämpa på Jovi och frustade ordentligt efter en halvtimmas skrittarbete..

Jag har kommit fram till att ett skrittpass kan vara jävligt nyttigt!! Hur ofta ägnar man ett helt pass åt att bara skritta..? egentligen?! Inte ofta för min del iaf.. Men ska nog lägga in ett sånt här skrittpass i veckan i fortsättningen.. (Sen blir det ju oftare nu när jag är lite halv-invalid)


Har även fått en tid för mitt bäcken.. Ska gå till en naprapat.. Vet egentligen inte om man borde gå till en kiropraktor eller naprapat.. Men jaja.. Fick detta namnet rekomenderat så vi provar väl en gång! Annars får han skicka vidare mig till nån annan! Så.. Imorgon kl. 14.30.. Hoppas att han kommer på vad felet är.. Jag vet att mitt bäcken är snett.. Men jag vill veta meeeeeeeeeer, vad man kan göra åt det?! Mitt snea bäcken bidrar nämligen till spänningar även högre upp i ryggen.. make sense lixom..


Hoppas inte det är såhär illa....?



Bjussar på ytterligare en bild från i lördags!



aaaaaaaaaaj


Idag bestämde jag mig för att rida lite.. Skrittade först ut en runda, Jovi var PIGG! Men det var snorhalt.. jaja

Tänkte gå in i ridhuset lite sen bara o se hur det kändes.. Första travsteget =AAAAAAAAAAAAAAAJ.. Alltså.. det kändes som om nån tog min kropp och vred ur den.. som en disktrasa.. fyfan.. Så det blev inget med det..

Jag hatar mitt bäcken.. På måndag är det jag som ringer till kiropraktorn.. Förnekelsestadiet är förbi..nu får jag ta tag i den här skiten om jag vill kunna rida igen...

Bjussar på en bild från idag iaf! Jovi har nya benskydd! Superfina!







Ikväll har förövrigt F bokat bord på en superflashig restaurang som vi aldrig varit på.. Det ska bli spännande! Vi firar alla-hjärtans-dag lite i förtid ;)

Ridabstinens!!

Jag fick ju lite halvseriösa order på akuten om att inte rida på ett par dagar.. Visserligen FICK jag nog rida, men bör vänta ett par dagar.. Och dessutom är min mamma lite sådör överbedkyddande.. Så ingen ridning på nån dag till...



Har dessutom bestämt att hoppning kommer numera att ske med säkerhetsväst! Iaf. på hoppträningar.. Var länge sen jag använde den.. Undrar om jag kan trycka i mig i den fortfarande.. Aja, annars får jag väl införskaffa mig en ny...



JAG VIIIIIIIIILLLLLLLLLL RIIIIIIIIIIIDAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;)


Ambulansfärd..

Ja.. Gårkvällen/natten var inte den roligaste.. Hade hoppträning med Jovi.. Vi skulle hoppa vattenmatta.. Jovi var skeptisk till detta, men hoppade över! DOCK väääääldigt stort och obalanserad, så det slutade med att jag gjorde en fin liten volt..

Landade riktigt illa, och fick sjukt ont i höjd med revbenen och det gjorde jätteont när jag andades in.. Så det blev ambulans till akuten.. Så drygt.. De stack mig 4 GÅNGER!! aj säger jag bara,. Jag tycker INTE om att bli stucken.. fy fan.. Men iaf. Jag röntgades och dem klämde lite på mig.. Som tur var så var inget av, utan bara en stukning på revbenen..

Idag känner jag mig lika stel som en 90åring.. Är totalt mörbultat och cp trött... Var ju inte hemma förrens typ halv 2 inatt och hade seminarium vid 9 i morse..

Efter det har jag bara legat på soffan.. Men, jag följer bara läkarorder.. VILA ;)
Det dryga är dock att jag inte lär kunna rida på några dagar :( :( :(

C-uppsats!

Jag läser ju till sjuksköterske och är nu inne på min femte termin, vilket innebär uppsatsskrivande. Vår C-uppsats kommer att handla om nyutexaminerade sjuksköterskor och deras upplevelser hur det är att vara ny inom yrket! Vi har tänkt hitta lämpliga intervju-objekt! :) Känner du någon så hojta gärna till ;P

Iaf, hoppas att uppsatsskrivandet kommer att gå bra, men innan vi kan börja på riktigt med den så ska vi läsa statistik och vetenskapsteori! Det innebär en salstentamen och en inlämningsuppgift! -suck! Därrför måste jag plugga lite nu, har gjort på tok för lite denna lediga dag!


Back to the books!


Hejhopp!

Nu är jag back on track!

Hoppade Jovi i söndags och skadade mig lite halvt nämligen.. Han hoppade kanonbra och kändes hur lugn och fin som helst.. Vi hoppade upp till 1m :)
Men iaf.. Det var inte så att han slängde av mig eller gjorde nått dumt.. Det var nämligen så att jag hade satt upp ett hinder så att det blev en lite "svår sväng" . Tänkte att det är bra o öva på att svänga ;) Iaf.. Så efter hindret trodde Bon Jovi att vi skulle åt ett håll, medan jag trodde att vi skulle åt det andra hållet, haha! Så ett litet missförstånd resulterade i att jag ramlade o landade på KNÄ!.. Vilket inte var det smartaste.. Kan säga att dagen efter var min knäskål dubbel storlek...


Typ aj? Idag är hela knäskålen lila istället.. Härligt..


I fredags var förövrigt Sofie här och vi drack lite vin och hade det allmänt trevligt! Vi tog lite flummiga kort, men jag får inte lägga upp kort på oss båda, haha. Så det får väl bli en allmänt onykter bild på mig själv :)





Och vet ni förresten?! På söndag är det hopptävling! Jag hade ju planen att vara med i 70 och 80.. Men denna gången var det bara 50,70, 90... Så vafan..? 90 känns inte helt OK.. (än ;P) så det blir 70cm.. + att jag nog tar o hoppar 50 cm bara för att träna! :) Känns lite lamt, menmen.. Bon Jovi har en tendens att vara lite nonchalant på sådana små hinder ;(

RSS 2.0