mot trappalanda..



Ett sista farväl... Idag blev du en ängel.<3
Jag älskar dig min fina, fantastiska Poker<3
23/1 1995 - 29/4 2009

Min älskade..

Nu har vi sagt farväl för sista gången.. jag har luktat på dig och pussat dig för sista gången.. För imorgon blir du en ängel.. Det är för tidigt.. du hade inte levt hela ditt liv på det sätt du borde.. du borde fåttt minst lika lång tid till på jorden..

Åh, vad det är jobbigt att förklara.. sitter bara och lipar.. FAN.
Väck mig nu? Hade gjort vad som helst för att detta bara skulle vara en dröm, att du skulle vara frisk som en nötkärna och att vi imorgon skulle rejsa i skogen.. åh, min fina Poker<3

Jag kommer aldrig att glömma dig, aldrig någonsin! Du är mitt allt! Tack för att jag fick vara din, och att du var min.


Jag älskar dig så fruktansvärt mycket<3

Jag lever....

Mjo jag lever..
Har inte haft någon lust att blogga nu som allt har sett ut.. Papprerna med AGRIA har tagit tid och skickats fram och tillbaka, vilket är oerhört frustrerande.. Man vill ändå att saker och ting ska gå snabbt, då det är denna tiden som är jobbigast.. Man vill kunna sörja ifred..

Har haft fullt upp i skolan också, vilket kanske har varit bra.. fått lite annat att tänka på om inte annat..

Var ute hos Poker nu ikväll.. vi stod ute en bra stund.. han mumsade massa grönt härligt gräs.. jag som inte trodde att han skulle få göra det fler gånger.. Men han fick <3 Tur att det gröna gräset kommer tidigt i år..<3 Han åt och åt och åt.. och åt lite till.. och mellan varven tittade han upp på mig med sina ögon ... jag lipade mest.. jag tycker det är hemskt att han vet inte vad som ska hända..
Men nu springer han snart på de evigt gröna ängarna, och har inte ont någonstans.

Jag hoppas att vi ses igen Poker<3


Lägger upp en bild imorgon tror jag.. orkar inte nu.. ska ta en lång dusch nu och sen sova.. Hoppas man orkar ta sig igenom morgondagen..

Jag älskar dig min vän.

fan vad jobbigt..

Jag trodde inte det skulle vara såhär jobbigt..
jag sitter o bölar konstant som en liten barnunge..

Kan inte nån bara väcka mig och säga att det är en mardröm?

Officiellt sammanbrott..

Jag orkar ingenting, vill ingenting.. Jag vill bara att Poker ska vara bra..
Men det kommer inte ske.. Igår togs beslutet,.. JAG VILL INTE ;(

Jag tror jag isolerar mig nu.

Hej allihopa!

nu kom min blogglust tillbaka! : )
Inte för att det är bättre på Pokerfronten.. men idag ska iaf. vetrinären höra av sig.. så får vi väl se vad som sägs..
Var ute och promenixade med Poker igår i det mysiga vädret.. Är jobbigt att titta honom i ögonen när man vet att man kanske inte kan göra det så många gånger till.. Jag kommer kanske aldrig mer få sitta på hans rygg?

Men som sagt. men måste ändå blicka framåt.. det funkar inte för mig att gräva ner mig totalt, då jag har massa i skolan just nu.. Nervsystemet och hjärtat är det som står på schemat! Svårt!

Jag hittade en myspys lägenhet till mig och fredrik igår så Fredrik anmälde sig på den, så vi får se vad detta leder till! Spännande är det iaf, en 4a.. Vilket betyder, ett vardagsrum, ett sovrum, en enorm klädkammare till mig (haha, ja, jag är allvarlig) och ett datarum.. Perfa :P haha! nåja, den som lever får se!

På tisdag bär det av till Ullared med the girls.. det ska bli mysigt att gå upp i ottan.. för att KÖRA i typ 15 mil.. som det visst var.. nåja.. :P Det blir nog trevligt ändå..

Nu blir det skola snart! Ska fixa iordning mig lite!
Puuss<3                        

RSS 2.0