tankar..

Sakta börjar jag klättra uppåt...




Det jag egentligen menar är att jag saknar dig så jag spricker... Varför är det så svårt att erkänna det..?

blogga...

Hade tänkt försöka blogga lite,. Men helt ärligt har jag inget vettigt att skriva om just nu..
Jobbar på dagarna och befinner mig hos Jovi på kvällarna! Det är visserligen inte helt fel..
Ska komma med en stor uppdatering så snart jag orkar.. Jag går lite på lågvarv just nu...


skit..

Jag hatar mig själv.

torka..

Det är för tillfället lite bloggtorka.. kan inte påstå att det händer jättemycket intressant i mitt liv att skriva om ändå..


Eller jo... På Lördag flyttar Bon Jovi och jag ifrån Araby till ett nytt stall nära Åryd! Det ska bli sååhäääääääär jäkla skönt. Kan verkligen inte förklara hur trött jag är på allt och (nästan) alla ute i stallet just nu.. Så det är en trevlig sak!!

Annars jobbar jag och står i mest hela tiden.. Vilket är skönt! Det är skönt att ha något meningsfullt att göra om dagarna, även om en ledig dag här och där också hade suttit fint... Är redan inne på min sjätte (!!) vecka på jobbet vilket innebär att jag endast har 4 och en halv vecka kvar.. Vilket innebär att skolan börjar en vecka därpå....

Har som sagt en veckas semester.. och jag vet inte alls vad som kommer att hända då.. Dock vet jag att jag inte kommer sitta hemma och stirra.. Jag ska på äventyr, men med vem eller vilka det vet jag inte än. Kanske själv? Kanske tar en tripp upp till huvudstaden och bor i farbrors lägenhet? Undrar om jag har någon trevlig bloggläsare från Stockholm som kan ge mig en guidad tur?! :)



Nu är det dags att bege sig till jobbet!
Adios sålänge..

privat?

Tycker egentligen inte om att vara för privat här på bloggen...så jag struntar nog i det...


För tillfället är i alla fall allt lite upp och ner.. Bon Jovi mår dock bättre och har fått ett fint och svaalt flugtäcke, är så jäkla nöjd över det köpet!!! (Hade verkligen dåligt samvete när jag tog på honom det första gången) men när man tar in han från en varm dag i solen är han sval och skön i pälsen! Tummen upp för det!

Hans sår börjar läka och han är OHALT!! Så imorgon ska mamma skritta ut en sväng med honom.. Fattar inte att han har vilat i typ 4-5 veckor.. herregud.. Nåja.. hoppas vi är på banan snart igen iaf! Lagom till flytt!




Jobbet rullar på.. trivs bra och får göra så mycket varierande saker! Jättekul är det! Trivs verkligen med att arbeta inom öppenvården! Så mycket friare och omväxlande!



Återkommer kanske snart med en liten uppdatering igen.. men förvänta er inga storverk.. är som sagt inte på topp...






jag o jovi i juni!

skit..

Det mesta är skit.. jag har bestämt mig för att leva i en bubbla på obestämd tid.. Vi får se vart livet tar mig....

Taggad..

Jag är taggad för att gå ut o dricka lite öl ikväll! Nån som är på? ;)

RSS 2.0