Julskyltning

Ikväll har jag och älskling varit på julskyltningen här i Växjö.. Det är egentligen inget märkvärdigt, men jag tycker att det är en tradition att gå där nere och trängas, köpa lotter, handla julklappar o lite så ;) På vägen hem köpte vi sushigrejjer och lagade sushi sen när vi kom hem.. Skönt att gå hem i snön, ännu skönare att komma hem igen dock ;)



Blev riktigt gott som vanligt <3 gillar ni sushi lika mycket som jag? ;)

Uppdatering..

Verkligen dags för en uppdatering nu eller vad säger ni??! Jag är ingen storbloggare, men ibland får jag till det och bloggar bättre än annars..

Har förtillfället galet mycket praktik nu så all min lediga tid läggs nästan i stallet, samt umgås med mina vänner och sambo.. Så är det helt enkelt.. Har praktik på sjukhuset här i växjö.. på avdelning 5 som är lung och gastroavdelning.. Väldigt intressant och jag trivs jättebra, det är bara det att det är väldigt påfrestande att vissa veckor jobba över 50 timmar... nåja.. Har bara 1 och en halv vecka kvar!

Jovi mår bara bra! Han börjar kännas riktigt fin! Dock har han fått en stor omställning i sitt liv.. åt det positiva hållet iofs :) Han har börjat få gå ute heeela dagar vilket jag tycker är kanon, men man märker att han är lite mer psykiskt utmattad när man hämtar in honom på em/kvällen.. Dessutom har vi släppt ihop ston och vallacker så de går i en liten flock på 6 hästar.. 3ston och 3 vallackar och det fungerar faktiskt riktigt bra! Man märker att han får mycket mer stimulans av att gå med så många hästar.. Vissa dagar när man rider verkar han nästan lite trött.. Detta är dock bara bra (?) tycker jag.. hah, eftersom han annars har en tendens att ha massa överskottsenergi.. men som sagt, tror att denna omställningen har varit bra för honom!


Näst-nästa vecka börjar mina pluggveckor... ska vara i skolan typ 5 veckor och ha olika grupparbeten och det ska bli rätt skönt faktiskt.. att kunna vara lite mer ledig och återfå lite fritid ;)

Vem saknar inte sommaren just nu??! Idag är det ju helt vitt ute! Massa snö!

Bäst!

Bara så att Carro vet, så är det ms Soffan som bloggar. Vi är tämligen onyktra och har nyss sett filmen om min häst, Salut, som jag tyvärr fick ta bort i augusti p.g.a en höftledsskada. Min kära sambo har gjort den fina filmen, och Carro började gråta när hon såg den. :P

Men för övrigt så är vi allmänt onyktra och BÄST!! <3

RSS 2.0