Bloggeli..

Dax att uppdatera lite igen..

Denna veckan är verkligen fullspäckad för mig.. Det är fullt upp i skolan verkligen!
Idag går vi dock bara till 13.. Men sen blir det nog en del plugg efter det med..

På kvällen blir det en uteritt med Jovi.. Onsdagar har blivit vår fasta rida ut dag.. Det är nämligen så att vi har turen att få låna en annan häst i stallet varje onsdag och det är verkligen super för Bon Jovi tycker inte alltid om att rida ut själv.. Det blir dock bättre och bättre.. Men bra att bygga upp hans självförtroende lite med en trygg och stabil pålle jämte! :)


Igår satt jag och F och pratade om hus jääätteeelänge.. Det känns spännande.. Även om jag är fullt medveten om att det är mycket jobb också så känns det nästan bara kul! :) Men som sagt, vi får se! Nån gång ska jag iaf bo på landet!



Kommentarer
Postat av: Isabel

Det är nästan billigare och bygga nytt hus än och renovera ett gammalt. Jag antar att ni kommer att renovera kök och badrum (räkna med 150-200 000 kronor), byta värmesystem (antar att det är gamla elelement i huset?) Är det vatten indraget? Och sedan kanske byta tapeter och golv. Och kan ni inte göra allt själv så kostar hantverkare massor. Så visst, det är inte bara till att vifta med ett trollspö sedan är allt klart men är ni bara beredda på och renovera i ett par år så får ni ju det precis som ni vill ha det. Vi har renoverat hela övervåningen och nedervåningen nu på 3 år och nu har vi kök och badrum kvar vilket vi inte har råd med i dagsläget men om 1 år hoppas vi kunna göra det.

2011-05-04 @ 09:31:42
URL: http://cizma.blogg.se/
Postat av: Isabel

Okej, men vad kul! Hoppas ni får köpa gården relativt billigt då. :) Och ja, det är rätt kallt och bo i ett gammal dragit hus om vintern. Vi brukar ha mellan 13-14 grader när vi går upp på morgonen om det är mer än 15 minus ute men efter att man har eldat i 1 timme i kaminen brukar temperaturen vara uppe i 19-20 grader. :)

2011-05-04 @ 14:31:22
URL: http://cizma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0